beveiliging
Leestijd:
1 minuut
Leesniveau:
Onbekend
Waardering:
0
(0)

Waarom je geen illegale plugins of themes moet downloaden

Dat er een luchtje zit achter dingen die gratis zijn weet iedereen, en zo kan ook de Nulled websites die gratis plugins en themes aanbieden zich aansluiten in het “rijtje oplichterij”.

De websites bieden betaalde scripts aan die gehackt zijn en geen licentie meer nodig hebben. Soms erg handig als je een betaald script wilt testen voor je het koopt.

Echter zou ik het voortaan maar laten om plugins en themes van illegale websites af te halen. De scripts bevatten namelijk geen simpele stukken extra code die je website openstellen voor hackers maar er staan geavanceerde stukken code in die de gehele server in gevaar brengen.

De scripts zijn zo geschreven dat ze bij elke bezoeker een functie uitvoeren, maar wanneer je ingelogd bent… dan doen ze niets zodat je ze niet snel kunt vinden met beveiligings plugins als bijvoorbeeld WordFence.

Kortom, goedkoop is duurkoop en gratis is problemen zoeken!

Download hier de whitepaper met meer gedetailleerde informatie.

Wat vindt je van dit artikel?

beveiliging
2
Reacties
Reageer of stel een vraag
  1. Avatar
    Kees van brakel zegt:

    Ik wilde de WPML kopen. Die kost jaarlijks 39 tot 130 euro.. denk maar niet dat ik die ga betalen. Heb hem toch mooi van een Nulled site afgehaald. tot nu toe geen probleem

    Beantwoorden

Deel je mening of stel een vraag:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *