Over ons

Over ons

We zijn in 2007 begonnen met het ontwikkelen van websites in WordPress.
We ontwikkelden iedere week een nieuwe site. Door de tijd heen kwamen er steeds meer aanvragen van klanten om plugins aan te passen, thema’s aan te passen, maatwerk te leveren. De ervaring die we kregen met WordPress is hierdoor behoorlijk uitgebreidt, en we hebben steeds meer kennis gekregen over alle mogelijkheden met WordPress.

wordpress 2007
wordpress 2010

In 2010 zijn we veel websites voor klanten gaan hosten zodat we optimale kwaliteit, service en snelheid kunnen bieden.
Het aantal klanten groeide aanzienlijk, evenals de populairiteit van WordPress.

Het grote aantal websites die we hosten heeft tot een nieuwe uitdaging geleid. De populairiteit van WordPress is ook de hackers niet ontgaan, en ze hebben het gemunt op het open source syteem van WordPress- op de duizenden plugins- en de themas.

Naast het herstellen van gehackte websites, het verwijderen van lekke plugins zijn wij ons gaan richten op het preventieve beveiligen.

In 2014 hebben we WPbeveiligen officeel opgericht, sindsdien werken we full-time in de herstel en beveiliging van WordPress websites.
Wij herstellen en beveiligen nu veel WordPress websites en met de duizenden hacks en ge-automatiseerde scripts die op het internet rondgaan hebben we een interessante uitdaging waar je ons 7 dagen per week voor kunt bereiken.

wordpress 2014
0 Shares
Share
Share
Tweet